Trainingen

De visie van mofundus

De visie van Mofundus op opleiden kenmerkt zich door het werken aan sterkten en punten ter verbetering van individuele deelnemers, waarbij groepselementen altijd een rol spelen. De individuele deelnemer werkt tenslotte in een omgeving met andere medewerkers, collega’s en leidinggevenden. Bovendien dient de opleiding gericht te zijn op de realisatie van een individueel- en/of groepsdoel.

Ervaren, professionele trainers/coaches

Werken aan sterktes van de deelnemer en het verbeteren van de verbeterpunten; controleren om te complimenteren; mensen zichzelf in beweging laten zetten om te zijn wat ze graag willen zijn. Allemaal elementen waar mee opleidingen/trainingen van Mofundus zich onderscheiden van het enorme aanbod in Nederland.

Ervaring delen met andere leergierigen wordt nog leuker als je dat kunt doen in een veilige omgeving, waarin ieders ervaringen als waardevol wordt gezien. De motivatie voor leren komt natuurlijk van de deelnemer zelf. De trainer/coach heeft invloed op het stimulatieproces en daarom zijn al onze trainers/coaches gepassioneerde specialisten in de inhoud en in de vorm waarin de leerstof wordt geoefend.

Mofundus biedt op gebied van training de volgende 2 mogelijkheden aan:

– Open training voor de individuele deelnemer – zie webshop.mofundus.com

– InCompany training (maatwerk voor de organisatie)


Binnen die mogelijkheden biedt Mofundus drie trainingsvormen aan;

  1. Flashtraining
  2. Blended Learning(combinatie van e-learning en face-to face leerprocessen)
  3. Klassikale Training
Lees meer

Flashtraining

Het leerproces ‘Flashtraining’ is ontwikkeld om ‘just in time’ kennis en informatie tot je te nemen. Kennis en informatie die morgen al kan worden toegepast. Bovendien moet deze kennis en informatie elk wenselijk moment beschikbaar zijn.

De flashtrainingen geven een antwoord op alle hedendaagse ontwikkelingen, zoals - Just in time leren - Korte momenten van leren - Leren in eigen tijd en vanuit elke plek - Deels leren in de praktijk en deels leren met korte interventies - Minder reizen en geen onnodig tijdsverlies.

Opbouw van de training:

1. De deelnemers volgen een of meerdere korte webinars

Deze online trainingsmomenten worden voor één of meerdere deelnemers met dezelfde leerbehoefte verzorgt door één van onze webinar-trainers. Tijdens de webinar is er gelegenheid tot het stellen van vragen en verdere kennisdeling.

2. Aansluitend krijgt de deelnemer de inlogcode voor het Zivier kennis- en leerplatform om alle documentatie nog eens te bestuderen en een aanvullend online leerprogramma te maken

Het leerprogramma is opgebouwd uit 1 of meerdere leermodulen. Voor organisaties kunnen er specifieke leermodulen worden toegevoegd. Het leerprogramma is 24/7 door de deelnemers te benaderen en zodra een leermodule goed is afgerond kan de deelnemer een certificaat downloaden. Directe feedback vanuit het platform is standaard.

De online resultaten worden gevolgd door de trainer en eventuele vragen worden ook online behandeld. Alle deelnemers kunnen gedurende een jaar bij het online lesmateriaal en ook eventuele aanvullingen op het bestaande lesmateriaal wordt aan hen doorgegeven.

3. Aanvullende persoonlijke begeleiding in de vorm van telefonisch overleg, teamviewer sessie, e-mailverkeer of bezoek op locatie is aanvullend
Lees meer
image

Blended learning

Opbouw van de training:

1. De deelnemers volgen een online theoretische leerprogramma

Alle deelnemers krijgen een inlogcode voor ons kennis- en leerplatform. Het leerprogramma is opgebouwd uit 1 of meerdere leermodulen. Voor organisaties kunnen er specifieke leermodulen worden toegevoegd. Het leerprogramma is 24/7 door de deelnemers te benaderen en zodra een leermodule goed is afgerond kan de deelnemer een certificaat downloaden.

De online resultaten worden gevolgd door de trainer en eventuele vragen worden ook online behandeld. Alle deelnemers kunnen gedurende een jaar bij het online lesmateriaal en ook eventuele aanvullingen op het bestaande lesmateriaal wordt aan hen doorgegeven.

2. Praktijkbijeenkomsten

Praktijkbijeenkomsten zijn interactieve halve dag(en) waarbij uitsluitend geoefend wordt om de theoretische kennis in praktijksituaties en cases te kunnen toepassen. Er wordt zoveel als mogelijk gebruik gemaakt van de eigen cases van de deelnemers en/of organisaties. Op basis van korte "one-minute" oefeningen krijgt iedereen meerdere keren de gelegenheid om het geleerde toe te passen.

3. Certificaat online en praktijk:

De deelnemers ontvangen aan het einde van de training een certificaat van deelneming als zij de online leermodulen en de praktijkbijeenkomst hebben gemaakt, resp. hebben bijgewoond en actief hebben geparticipeerd.

Lees meer

Klassikale trainingen

Opbouw van de training

De training is gebaseerd 1 of meerdere dag(en) klassikaal

De praktijk dag(en) zijn interactieve dag(en) waarbij de theoretische kennis wordt gecombineerd met het oefenen met cases uit de eigen praktijksituaties. Er wordt zoveel als mogelijk gebruik gemaakt van de eigen cases van de deelnemers en/of organisaties. Op basis van korte "one-minute" oefeningen krijgt iedereen meerdere keren de gelegenheid om het geleerde toe te passen.

De training wordt bij voorkeur gegeven op een locatie waar niet gestoord kan worden en de groep bestaat uit max. 10 deelnemers.

Certificaat praktijkdagen:

De deelnemers ontvangen aan het einde van de training een certificaat van deelneming als zij alle praktijkbijeenkomsten aanwezig zijn geweest en actief hebben geparticipeerd.

image