Met de ondertitel 'Niets moet, alles mag!' vindt de Masterclass Online Ondernemen plaats op 24 mei 2013 in het Postiljon Motel te Deventer. Stel vast hoe Online Ondernemen uw organisatie kan versterken!

Geniet aansluitend van Online Ondernemen Ontmoet en verneem de ervaringen van anderen.

Online Ondernemen is voor elke organisatie geschikt, doch dan moet het management verder durven kijken dan de webwinkel/website en gefragmenteerde social media.

Goede  ondernemers maken gebruik van de gekozen online technische hulpmiddelen en stemmen deze onderling en op de gebruikers af. Natuurlijk weet u allang, dat het maken van een interactieve website niet zo heel moeilijk is. Het op de juiste wijze en door de juiste mensen laten beheren van de inhoud is al veel lastiger.

De verkoopbinnendienst behoort te weten waar de verzoeken om informatie binnenkomen. Het bijhouden van data is essentieel voor het optimaliseren van uw inspanningen richting de markt. Het gebruik van de app om het werkproces te volgen is gemakkelijker, doch net even anders dan anders. Informatie die niet alleen of als eerste bij de directie ligt, doch líve' wordt aangeboden aan werknemers, geeft soms een andere hïërarchische beleving.

Online Ondernemen is juist voorbehouden aan de traditionele onderneming. Die strategie raakt wel de gehele organisatie en vormt daarmee direct een aandachtspunt van het topmanagement.

Niets moet, alles mag....maar wel op elkaar afgestemd.

Uit recent onderzoek door Mofundus bljkt dat 80 procent van de ondernemers verwacht de komende twee jaar 20 procent meer omzet te hebben door gebruik van internettoepassingen. De kosten van informatievoorziening konden volgens deze ondernemers nog eens met 35 procent dalen. Mogelijk nog belangrijker is de verwachting dat de online toepassingen voor meer werkplezier zullen zorgen en beduidend minder reistijd.

De Masterclass Online Ondernemen geeft alle inzicht in de online mogelijkheden voor een traditionele organisatie, zowel in een productieomgeving als in een dienstverlenende omgeving. Neem eens een kijkje op 'Online Ondernemen'.